Авто диганостика

Здравейте изполваните при нас инстроменти за автодиагностика са Lanuch и Lexia(Peugeot/Citroen). Ето и малко информация за тях.

Инструмент за диагностика на Launch

Някой от тези уреди предлагат много високо качество и се доближават до дилърските автодиагностика една от тези качествени диагностики е Launch. Автодиагностиката на Лънч се е доказа през годините като лидер и постоянно доусъвършенства своите възможности. Нейните компактни размери не отстъпват по нищо на своите събратя, а точно обратното – възможностите и са много повече, софтуера с база данни е близо 5 гигабайта. Бошът е също добър вариант, както и Аутоком на Делфи.

Инструмент за диагностика на lexia

Диагностичен скенер за цялостна диагностика на автомобили Citroen и Peugeot (Diagbox V7.83). Можете да направите всичко, както прави оторизиран дилър. Този диагностичен софтуер ви позволява да извършите пълна диагностика на всички от 1995 г. до сегашните модели. Диагностиката се извършва чрез OBD-II конектор (който се намира близо до волана) или чрез специфичен за производителя конектор (само по-стари автомобили, преди 2001 г.).